top of page

PRIVÉ-SESSIES

Voel jij behoefte om één-op-één aan de slag te gaan met jezelf?

Dan is een privé-sessie bij Franca of Loes iets voor jou. 

Ieder vanuit hun eigen expertise begeleiden zij je op de weg terug naar jezelf.

FrancaGijsbers,01-02-24,CharlotteFotografie,16.jpg

Onze pijlers

Vanuit dit vertrekpunt werken wij

Open

We ontvangen je zonder oordeel, zonder verwachting en zonder vaststaand plan. Er is ruimte voor alles; niets is gek, raar of verkeerd. We creëren een veilige ruimte waarin een plek is voor alles wat zich aandient. Met een bril van acceptatie, zachtheid en compassie, kijken we met je mee in jouw proces. Voel je veilig en welkom! 

Holistisch

Jouw gedachten, je lichaam en je ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alles hangt met elkaar samen. We gaan samen op zoek naar balans in jouw hele systeem. We kijken en luisteren naar wat jouw systeem zeggen wil op dat moment. Daarop passen we onze kennis, ervaring en intuïtie toe, waardoor de werkwijze steeds uniek is! 

Het moment van NU

Alles verandert continu, geen moment is hetzelfde. Daarom ligt ons vertrekpunt altijd in het hier en nu. In een sessie sturen we continu bij op wat er in het moment gebeurt. Want enkel in het hier en nu is ruimte voor verandering. Door bewustzijn te richten op wat er is, ontstaat er ruimte voor groei en intrinsieke verandering.

Duurzaam

We verkiezen ervaren boven bedenken. Door te ervaren, ben je in staat verandering te integreren in je gehele bestaan. Dit zorgt voor duurzame verandering van binnenuit! Je leert allerlei bruikbare tips en tools die je in jouw dagelijkse leven toe kunt passen. Zo leer je jezelf weer zien en horen, zodat je jezelf in elk moment kunt geven wat nodig is!

Voor wie 

Een privé-sessie is geschikt voor bijna iedereen! Als jij het gevoel hebt dat je hier moet zijn, dan mag je er op vertrouwen dat dit klopt. 

Toch nog even nadenken? Wellicht herken jij je in de hulpvragen die we regelmatig voorbij zien komen.

HEB JIJ WEL EENS HET GEVOEL...

...dat je vast zit in een bepaald gebied in je leven, en niet meer weet welke kant je op kunt?

...dat je jezelf verliest, en je niet meer weet wie jij zelf bent?

...van angst, weerstand, somberheid, stress, boosheid in het dagelijks leven?

...dat je in een sleur zit, met gedachten als 'is dit het nu?' of 'waar doe ik het allemaal voor?', zit er meer in jou dan er nu uitkomt?

...dat het allemaal te veel is en je het niet meer aankunt?

...dat je niet goed genoeg bent, of niet begrepen wordt? Ben je streng voor jezelf?

...dat je grip verliest op jezelf, je gedachten, gedrag of leven?

...dat je nooit rust hebt, nooit écht kunt ontspannen? Pieker jij veel?

...dat je overspoeld of overprikkeld raakt, door gevoel, energie of spiritualiteit? Sta jij wel met twee benen stevig op de grond?

...dat je allerlei lichamelijke klachten ervaart, zoals pijntjes, hoofdpijn, duidelijkheid, vermoeidheid of kortademigheid?

...dat er iets mag veranderen in je leven?

DAN KUNNEN WE JE HELPEN!
FrancaGijsbers,01-02-24,CharlotteFotografie,10.jpg
CharlotteFotografie(4).jpg

Commitment 

Commitment is iets wat we belangrijk vinden bij Yojita. We kunnen je begeleiden op jouw pad, maar je moet zelf lopen! Het is belangrijk dat er een echt ‘JA’ voelbaar is, van binnenuit, om te starten met privé-sessies. Wanneer jij tijd en energie wilt investeren en verantwoordelijkheid wilt nemen over je eigen leven, zijn privé-sessies uitermate geschikt! 

1-1 met Franca & Loes

In het alledaagse leven zijn we het zo gewend om maar door te gaan, te voldoen aan alle verwachtingen die aan je worden gesteld door jezelf, je omgeving en de maatschappij. Er is geen tijd om stil te staan, om even te zijn en te voelen, toch?

Jawel! En dat mag je leren, bij Loes.

Loes heeft me geleerd hoe helend het kan zijn om wél stil te staan, je gevoel er te laten zijn, om na te gaan wat dat gevoel je wil vertellen en wat eraan vooraf gaat. Door Loes heb ik inzicht gekregen in welke niet helpende patronen zich gedurende mijn leven hebben ontwikkelt en heb ik geleerd deze te doorbreken, met alle compassie en geduld van de wereld. Het coachen is niet alleen Loes haar werk, het is haar passie, en dat voel je. Bij Loes word je gezien en gewaardeerd voor wie JIJ bent, je mag je muur laten zakken. Haar deur staat altijd voor je open en je hebt zelf de regie over hoe vaak je een consult wilt inplannen.

 

Ik heb lichter leren leven, en daar ben ik Loes eeuwig dankbaar voor!

- Marieke, coaching bij Loes

bottom of page