top of page

YOGA NIDRA
TEACHER TRAINING

FrancaGijsbers,01-02-24,CharlotteFotografie,16.jpg

OVER YOGA NIDRA

Yoga Nidra staat ook wel bekend als 'de slaap van de yogi'. Het is een yogavorm waarbij je in 'savasana' (op je rug) op je mat ligt en luistert naar de stem van de docent. De docent neemt je volgens de vaste, eeuwenoude methode mee in een steeds diepere laag van je bestaan. 

Bij Yoga Nidra reis je naar diepere staten van Zijn, waar je diepe rust en ontspanning kunt ervaren. Niet enkel je lichaam ontspant, maar je gehele systeem doet mee. Hierdoor ontwaakt het helende vermogen van je lichaam weer en kan Yoga Nidra transformerend werken!

YOGA NIDRA IN DEZE TIJD

 In een wereld waar meer, beter, sneller en efficiënter de standaard zijn, is het moeilijk om écht te ontspannen. We hebben vaak ook niet geleerd hoe dat moet: écht rusten en herstellen. In onze wereld zijn er veel prikkels en is er veel spanning en stress. Yoga Nidra helpt bij het loslaten van deze stress en zorgt voor diepe ontspanning en herstel op alle gebieden.

FrancaGijsbers,01-02-24,CharlotteFotografie,2.jpg
Yoga Nidra Teacher Training
Yoga Nidra Teacher Training
Duik in de wereld van deze eeuwenoude transformerende practice en wordt de Yoga Nidra docent die de wereld nodig heeft! Deze opleiding start in oktober 2024 en wordt na 6 vrijdagen afgerond in december 2024.
Asten,
Moussaultstraat 9, 5721 KE Asten, Nederland

‘De opleiding is echt een verrijking geweest voor mezelf, ik heb er heel veel van geleerd. Snel na het behalen van mijn diploma ben ik les gaan geven bij Yoga Jiva. Ik geef nu wekelijks met heel veel  

De opleiding vormt mijn basis om een goede les te kunnen opbouwen en het over te kunnen dragen aan de studenten. Ik sta met zelfvertrouwen voor de groep. Ik heb duidelijke tools gekregen om een script goed op te bouwen, ook rondom een bepaald thema. Daarnaast gebruik ik de meditatietechnieken en ademhalingstechnieken ook in andere lessen. De Yoga Nidra Teacher Training vormt een fijne basis, waar ik ook veel aan heb gehad bij andere opleidingen die ik daarna heb gevolgd.’

- Anique, YNTT 2021

WAT LEER JE

Je leert alles wat je nodig hebt om op professionele wijze een Yoga Nidra les te kunnen schrijven én geven voor een groep of een individu. Je ontwikkelt je tot authentieke docent die met zelfvertrouwen les geeft. Je leert alle tools om een gedegen script te kunnen schrijven, ook rondom specifieke thema’s. Je leert over onder andere geschiedenis, yoga filosofie, het brein, emoties en gaat leert ook yoga-houdingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama) en mantra’s. 

CharlotteFotografie(81).jpg
CharlotteFotografie(96).jpg

VOOR WIE

Deze training is geschikt voor onder andere yogadocenten, coaches en therapeuten, hulpverleners, psychologen, ademcoaches, leerkrachten, fysiotherapeuten, artsen, masseurs et cetera. De veelzijdige en toch eenvoudige practice van Yoga Nidra leent zich perfect om te integreren in jouw werkzaamheden en expertise. Langdurige yoga ervaring of een specifieke vooropleiding is geen vereiste, echter is ervaring met het beoefenen van Yoga (Nidra) wel gewenst. Deze training zal je verdieping van beoefening en begrip brengen. Ervaring met het geven van (yoga) les is een pré.

 

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om tijd en energie te investeren in jezelf en de training.

Zeg jij JA tegen de magie van Yoga Nidra?

Yoga Nidra Teacher Training
Yoga Nidra Teacher Training
Duik in de wereld van deze eeuwenoude transformerende practice en wordt de Yoga Nidra docent die de wereld nodig heeft! Deze opleiding start in oktober 2024 en wordt na 6 vrijdagen afgerond in december 2024.
Asten,
Moussaultstraat 9, 5721 KE Asten, Nederland

KOSTEN

De Yoga Nidra Teacher Training kost €545 inclusief BTW. 

De cursus is inclusief 6 live dagen, één verrukkelijke Vedische lunch, online omgeving met extra verdiepende lessen, self-practices en oefeningen, intensieve begeleiding van twee ervaren docenten, een prachtig opleidingsboek, feedback en begeleiding in jouw proces en natuurlijk een diploma.

 

De training is geregistreerd als 50-urige opleiding. Er vinden 30 contacturen plaats in Asten. Daarnaast maak je wekelijks 3-4 uur tijd vrij voor oefenen, (online) opdrachten, stage en self-practice.

 

Lees alle details in onze brochure! 

ZEG JIJ JA?

Meld je dan meteen aan via onderstaande knop!

Toch liever eerst de brochure bekijken? Klik hier!

CharlotteFotografie(11).jpg
bottom of page