top of page

DE YOJITA FAMILY

Meet de Yojita family!

Bij Yojita doen we het graag samen! We stellen je graag voor aan de Yojita family, zodat jij weet wie er betrokken zijn bij onze goodness! 

CharlotteFotografie(3van17).jpg

LOES

Altijd al was ze op zoek naar antwoorden. Antwoorden die haar leven wat lichter konden maken. Want Loes wíst dat er meer was. In deze zelfontwikkeling-zoektocht heeft ze zich verdiept in het leven, haar betekenis en ‘zin’. En ze stopt nooit meer met leren. Loes gelooft dat het leven één grote ontdekkingstocht is, waarin vol nieuwsgierigheid en zelfliefde enorm veel te ervaren valt. Haar wens is dat iedereen bij de essentie van het leven komt, wat dat ook mag betekenen. Omdat de vrijheid van overgave, vertrouwen en compassie onevenaarbaar is!

FRANCA

In haar drukke bestaan was ze altijd al op zoek naar hoe ze rechtop kon blijven staan in die veeleisende wereld. Hoe ze alle ballen hoog kon houden. In yoga vond Franca haar antwoord. Het opende haar ogen én haar leven en bracht haar verlichting en inzicht. Het was zó mooi en betekenisvol voor haar, dat ze dit graag wilde delen met anderen. Het is een stuk van haar geworden en het is prachtig om anderen te kunnen helpen. Vanuit pure passie & liefde en met een hele berg ervaring. Die manier van leven, vol toewijding en vol betekenis… gunt ze iedereen!

CharlotteFotografie(2van17).jpg
CharlotteFotografie(149).jpg

PETER

KOK & ROTS IN DE BRANDING

Peter de kok is een waar fenomeen binnen de Yojita family. Geen retreat, workshop of opleiding gaat voorbij zonder de lovende woorden over het eten van Peter. Geweldige combinaties van geuren, kleuren en smaken met héél veel liefde klaargemaakt. En dat proef je! Naast zijn kookkunsten is Peter ook de rots in de branding. Steady as a rock en altijd bereid om mee te helpen en mee te denken.

ANIQUE

ASSISTENT TEACHER

Yoga is in Anique haar leven mogen groeien. Het helpt haar haarzelf te zijn en te blijven en het maakt haar blij en geeft vertrouwen. Anique is dol op mensen blij maken en zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Met haar gevoeligheid, oog voor detail en warme en oprechte persoonlijkheid voel je je direct thuis.  Als assistent-teacher is Anique onmisbaar binnen de Yojita family.

CharlotteFotografie(147).jpg
PortretnaaisterJacqueline,Yojita,16-3-23,CharlotteFotografie(9).JPG

JACQUELINE

NAAISTER

Jacqueline is onze gepassioneerde naaister, en het gezicht achter onze prachtige verzwaringsdekens. Ze stopt er enorm veel liefde en aandacht in. Naaien is haar met de paplepel ingegoten. Haar oma was coupeuse en haar moeder naaide alles zelf. Naaien is altijd onderdeel van Jacqueline’s leven geweest. En naarmate ze opgroeide, mocht ze steeds meer helpen en leerde ze steeds een beetje bij. Op haar 21e verjaardag mocht ze haar eerste naaimachine uitzoeken, volgens traditie. Haar moeder kreeg de hare namelijk ook toen ze 21 werd. Op deze naaimachine vindt Jacqueline nu nog steeds haar grootste rust en passie. Wanneer het leven even te veel is, kruipt ze achter haar naaimachine om de mooiste, moeilijkste en meest uitdagende naaiwerken te maken. Want achter haar naaimachine verdwijnen alle moeilijkheden als sneeuw voor de zon en is er enkel nog rust. En daarnaast is er níets zo bijzonder, als iets moois creëren uit een simpele lap stof!

YOGA JIVA

HET ZUSJE VAN YOJITA

Yoga Jiva is de yogastudio in Asten waar Yojita nauw mee samenwerkt. Yojita is zelfs binnen Yoga Jiva ontstaan, want Franca is 9 jaar eigenaresse geweest van Yoga Jiva. Waar je bij Yojita de diepte in kunt voor een workshop, cursus of opleiding, is Yoga Jiva daar voor je dagelijkse practice. Het is een verrijking om met deze mooie studio en de bevolgen docenten samen te mogen werken! 

CharlotteFotografie(4).jpg
bottom of page