top of page

DE YOJITA FAMILY

Meet de Yojita family!

Maak kennis met Loes & Franca!

Binnenkort stellen we graag de rest van de Yojita family aan je voor, zodat jij weet wie er betrokken zijn bij onze goodness!

CharlotteFotografie(3van17).jpg

LOES

Altijd al was ze op zoek naar antwoorden. Antwoorden die haar leven wat lichter konden maken. Want Loes wíst dat er meer was. In deze zelfontwikkeling-zoektocht heeft ze zich verdiept in het leven, haar betekenis en ‘zin’. En ze stopt nooit meer met leren. Loes gelooft dat het leven één grote ontdekkingstocht is, waarin vol nieuwsgierigheid en zelfliefde enorm veel te ervaren valt. Haar wens is dat iedereen bij de essentie van het leven komt, wat dat ook mag betekenen. Omdat de vrijheid van overgave, vertrouwen en compassie onevenaarbaar is!

FRANCA

In haar drukke bestaan was ze altijd al op zoek naar hoe ze rechtop kon blijven staan in die veeleisende wereld. Hoe ze alle ballen hoog kon houden. In yoga vond Franca haar antwoord. Het opende haar ogen én haar leven en bracht haar verlichting en inzicht. Het was zó mooi en betekenisvol voor haar, dat ze dit graag wilde delen met anderen. Het is een stuk van haar geworden en het is prachtig om anderen te kunnen helpen. Vanuit pure passie & liefde en met een hele berg ervaring. Die manier van leven, vol toewijding en vol betekenis… gunt ze iedereen!

CharlotteFotografie(2van17).jpg
bottom of page